0%

PALESTINA BATEGA

Posted By: Concierto_Circular_2016 On:


Entre el 30 de novembre i el 2 de desembre, tindran lloc a Catalunya tres concerts del grup palestí Al Kamandjati Ensemble amb Cordes del Món. Escoltarem de prop la veu de Palestina, perquè volem que la seva música bategui ben fort i ben alt a Catalunya. Una conjunció musical que ens transportarà a la vida i els carrers de Palestina, amb un repertori conjunt que inclourà: samai, longa, peces basades en el cançoner clàssic àrab (com la taktoka), cançons tradicionals de la música palestina i catalana, a més de nombroses emocions sensorials. La Marta Roma i l’Ana Rossi, acompanyades de l’Associació Catalana per la Pau, van viatjar a Ramal·lah la segona setmana d’octubre, per conèixer i crear sinergies amb Al Kamandjati, amb l’objectiu de preparar el repertori del concerts Palestina Batega. Bones sinergies, bons tons i moltes expectatives!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Play Cover Track Title
Track Authors